Kommande spelningar med Holidays Orkester Fredag 12/8 Tydingesjöns camping Lördag 13/8 På Maltes altan 14/8 UddeholmsLadan Torsdag 18/8 Tretten Norge Fredag 19/8 Grorud Norge Lördag 20/8 Kungälvsparken Söndag 21/8 Herrljunga Folketspark Tisdag 23/8 Björka Lördag 27/8 Upperudslogen Molkom Söndag 28/8 Hedemora Folketspark

 

 

 

 

Senaste nytt!!

Nyhet

2022-08-12

Nu sitter vi här i bussen efter vårt första stop på denna fyradagars turné. vi hade en kanonkväll här på Åseda folketspark. Stort tack till alla som kom och dansade,och stort tack till arrangören för fin service. Och ett stort tack till  Bodil för den fina presenten! vi blev jätteglada! nu skall vi snart rulla vidare denna turné mot kvällens spelning på Tydingesjöns Camping.

Nyhet

2022-08-05

Nu Har vi landat hemma igen efter en fantastik tredagars turné. Stort tack till alla dansare som kommit och dansat till oss i Västerhagen,Lyktan Vishult och Ljungsbro folketspark. Även stort tack till arrangörerna för bra service.

Nyhet

2022-07-31

Stort tack till alla som kom och dansade på Polketten Liseberg, och stort tack till arrangören för kanonservice. Nu är vi hemma och packar om våra resväskor för att redan på tisdag rulla ut på vägarna igen.

Nyhet

2022-07-27

Stort tack till er som kom och dansade till oss på Galejan Skansen. Nu är vi hemma några dagar innan vi rullar ut på vägarna igen.

Nyhet

2022-07-24

Vi vill passa på att tacka all vi mött under denna turné. Torsdagens spelning på Dansbandsveckan i Malung på bana 6 ihop med Alvenfors är en kväll vi kommer leva på länge,stort tack till grabbarna i Alvenfors för en kanonkväll tillsammans. Även ett stort tack till arrangören för ett mycket bra kväll med kanonservice. Stort tack även till Ljud-Gunnar för ett bra utfört ljudarbete,och tack för klistermärkena;)

Sen drog vi vidare med Hulda ner mot Statsparken i Borås, Vi fick en kanonkväll tillsammans, så tack till alla dansare och sittande publik som kom denna kväll. Nu är vi lediga i någon dag innan vi rullar ut på vägarna igen, så vi hoppas vi ses efter vägen//Holidays

Nyhet

2022-07-12

Stort tack till alla dansare vi mött under vår senaste turné. i Ransäter, Rangeltorps loge och Stallet Vassmolösa. Stort tack även till arrangörerna för bra service under spelningarna. Nu tar vi en liten semester men är igång igen 21/7 då vi står på Bana sex i Malung,så vi hoppas vi ses!! 

Nyhet

2022-07-03

Vi Vill tacka alla som dansat till oss denna turnéhelgen, Vi har haft fantastiskt roligt. Vi tackar även arrrangörer och personal för fantastik service. Nu är vi hemma och laddar  upp för "Bälgspel vid landsvägskanten i Ransäter på Fredag sen Rangeltorps loge på Lördagen och stallet Vassmolösa på Söndagen. Hoppas vi ses nästa turnésväng!

Nyhet

2022-06-25

Nu har vi lanserat vår nya webshop här på vår hemsida, så kika gärna in där och kolla på vårt sortiment av Holidays-produkter. Gå gärna in på vår Facebooksida där du just nu kan vinna priser ur vårt sortiment,bara gilla och dela inlägget så har du chansen att vinna. På fliken  medlemmar kan du nu läsa mer om oss i bandet. Som tex "Vem som gillar att vara ute med taxen och åka cab" Trevlig läsning!

Nyhet

2022-06-20

Så då har vi kommit hem efter vår senaste turné.

Vi började på Utängens loge. Vi fick en fantastisk kväll med 300 glada dansare. Stort tack till Gunilla och Kjell för den fina servicen. Vill även tacka Bosse och Monica för den goda maten. Sen styrde Hulda mot Strandpärlan Torne där vi fick en fantastisk kväll tillsammans med 150 glada dansare. Stort tack till Ingrid och personal för den fina servicen. Nu finns även inslaget med oss i Holidays från Kustladan Docksta, när Kurt Sundin kom och gjorde ett reportage i programserien "på dans med Kurt". Det kan du kolla på under fliken videos här på vår hemsida. Nu tar vi lite ledigt och firar midsommar med våra familjer. Så vi önskar er alla en riktigt trevlig midsommar/Holidays

Nyhet

2022-06-12

Nu har vi kommit hem efter vår Norrlandsturné. Vi besökte Kustladan Docksta där vi fick en fantastisk kväll! Vi riktar ett stort tack till alla ni som kom och dansade. En del nya ansikten, men även några bekanta långväga gäster. Stort tack till Ulrika med personal för den fina servicen. Extra kul var att Kurt Sundin från "På dans med Kurt" var på plats och gjorde reportage och filmade under kvällen. Tack Kurt för en trevlig kväll. Sen for vi vidare genom vacker natur och styrde mot Långnäsparken i Bollnäs. Stort tack alla dansare som kom och hade en trevlig kväll med oss. Stort tack till personalen på Långnäsparken för bra service.

Nu är vi lediga några dagar innan vi ger oss ut på vägarna igen. 

Nyhet

2022-06-08

Stort tack till arrangörer och vår härliga danspublik som vi mött under vår senate turné, och för alla positiva kommentarer ni ger oss,. Det betyder jättemycket för oss så stort tack för det!! Vi började denna tur i Stockholm, på Gröna Lund med strålande solsken och en mycket trevlig kväll fick vi tilsammans. Sen drog vi vidare mot Bettna Broby festplats. Ett nytt ställe för oss och en fantastisk trevlig kväll fick vi tillsammans med er där. Nu är vi hemma någon dag innan vi sätter oss i bussen och rullar vidare norrut. Så hoppas att vi ses på en dansbana under kommande turne. 

Nyhet

2022-05-29

Vi vill tacka danspubliken och Göran med personal för spelningen på Granbacken Löberöd där vi startade denna turné sedan drg vi vidare till Dokka Norge där vi fick uppleva en fantastik kväll,där vi delade scen med de härliga grabbarna i Black Jack. Stort tack till alla dansare och till arrangören för en riktig toppkväll. Nu är vi hemma ett par dagar inna vi sticker ut på vägarna igen,hoppas vi ses!!

Nyhet

2022-05-24

Vi vill Tacka er kära publik för en ortoligt trevlig turnéhelg! Vi Besökte Ramshall,Stallet Vassmolösa och avslutade i Tidaholm. Tack för alla fina lovord och respons vi får av er dansare,det ger oss en en otrolig energi och det betyder mycket för oss. vill även rikta ett stort tack till arrangörerna som gör ett fantastiskt arbete med att hålla dansen levande. Nu är vi hemma några dagar innan vi kliver ombord på bussen igen för nästa tur. Hoppas vi ses!!

Nyhet

2022-05-19

Stort tack till alla som kryssade tillsammans med oss på Cinderella, Även ett stort tack till grabbarna i Fernandoz som vi delade scen med denna kryssning. Nu är vi hemma en kort sväng innan vi ger oss ut på vägarna igen, så hoppas att vi ses under kommande turné. 

Nyhet

2022-05-16

Nu har vi landat hemma en dag efter vår tredagarsturné

som började i vårt kära grannland Norge och närmare bestämt på Bodils dancing i Grorud, där det blev säsongsrekord vilket vi tyckte var extra roligt. sen drog vi vidare till Kungälvsparken där vi spelade upp till dans, och avslutade i Lönsboda folkets park. Stort tack till alla dansare och arrangörer under denna turné. Nu har vi en ledig dag med  lite fix och tricks innan vi imorgon kliver på M/S Cinderella där vi kryssar med Fernandoz, så boka en biljett och häng med på härlig kryssning på böljan den blå. 

Nyhet

2022-05-09

Spelplanen uppdateras hela tiden, vilket vi tycker är kul. Så in och kika på vår spelplan var ni kan komma och dansa till oss i Holidays. Följ oss gärna på våra sociala medier och på Spotify för att inte missa när vi släpper nytt material. Ha de gott så länge och njut av den efterlängtade solen!!

Nyhet

2022-05-06

Stort tack till alla dansare som kom till Barva loge,stort tack till arrangören för en trevlig kväll med bra service. Nästa stopp för oss styr vi mot vårt kära grannland Norge och spelning i Grorud.

Nyhet

2022-04-18

Stort tack till arrangören och alla dansare som kom till Kristallen i Nybro! Vilken fantastisk kväll vi fick tillsammans med er. Nu tar vi lite ledig och kliver på scen igen 5 maj då kan ni dansa till oss på Barva Loge.  Ha det bra så länge och varför inte lyssna på vår nya singel"Brända lameller" När ni påtar i trädgården eller putsar på husbilen eller båten. ha de gott så länge/Holidays

Nyhet

2022-04-13

Då har vi landat hemma efter en turné, som vi började på Fryshuset i Stockolm och sedan vidare till Törringelund och som avslutades på Sundspärlan i Helsingborg. Stort tack till alla dansare och arrangörer. Nu är vi hemma några dagar innan vi sätter oss i bussen igen och rullar mot Kristallen i Nybro. Vi vill önska alla våra följare En riktig glad påsk/Holidays

Nyhet

2022-04-03

Stort tack till alla som kom till Kvarnkullen Kungälv. och dansade till oss, och för alla positiva kommentarer! Stort tack till arrangören för bra service och ett bra arrangemang. Nu är vi hemma några dagar innan vi rullar vidare ut på vägarna igen. Passa på att att gå in på våra socialamedier och följ oss där då blir vi extra glada. Kolla även in på spelplanen som uppdateras hela tiden,för att se vart vi dyker upp,och förhoppningsvis på en dansbana nära dig! På Långfredagen släpper vi i Holidays en ny singel "Brända Lameller" som släpps på Spotify och andra digitala plattformar.

Nyhet

2022-03-31

Nu har vi kommit hem efter en turné som startade i Karlstad på Hotell Gustaf Fröding och sen vidare till Ljungsbro Folkets Park & som avslutades på M/S Cinderella med två kryss ihop med Titanix. Stort tack till alla dansare och arrangörer & till Titanix för två trevliga kryssningar tillsamans. Nu är vi hemma några dagar till det åter igen är dax för oss att åka ut på vägarna igen då vi ställer in siktet på Kvarnkullen Kungälv/Holidays

Nyhet

2022-03-21

Nu har vi kommit hem efter vår tredagars turné. Stort tack till arrangörer och dansare vi mött under dessa dagar i Trollhättan, Uppsala & Bjärnum. Stort tack även till grabbarna i Hollys som vi delade scen med i Trollhättans folket park. Tack för en kul kväll tillsammans och hoppas vi kan göra om det. Nu är vi hemma några dagar innan vi sätter oss i bussen, och ger oss ut på vägarna igen.

Nyhet

2022-03-12

Nu har vi landat hemma igen efter vår tredagarsturné och tagit in alla fina kommentarer och all fin respons vi fått! Stort tack till alla dansglada gäster och till personal för tre fantastiska kvällar i Hallunda,Eringsboda Brunn & Granbacken.

 

 

2022-03-03

Ett stort tack till alla medresenärer under de tre kryssningarna på Cinderella. Och ett stort tack till våra vänner i Bob Stevens för gott samarbete och många glada skratt. Stort tack även till Danspbliken och arrangör i Ljungsbro Folkets Park för en kanonkväll. Spelpanen har blivit uppdaterad här på hemsidan så in och kika på den/Holidays

Nyhet

2022-02-21

Vilken fantastisk premiärhelg vi fick, fantastika publiksiffror både på Belganet och i Åstorp! Stort tack för det!! Vår nya singel "Är du min älskling än" har mottagits bra,kul att ni gillar den!! På Söndag 27/2 är det dax för oss i Holidays att kliva på Cinderella och köra tre kryssningar,hoppas ni hänger på!!

Nyhet

2022-02-17

Äntligen säger vi!! Dax att starta upp Hulda och komma ut och på vägarna igen. 18/2 Danshallen Belganet och 19/2 Tingvalla Åstorp. hoppas vi ses! Ni har väl inte missat vår senaste singel "Är du min älskling än" finns på digitala plattformar, så in och lyssna på den! Följ oss gärna på Facebook och Instagram för senaste nytt från bandet/Holidays

Nyhet

2022-02-16

Nu har vi uppdaterat spelplanen så in och kolla var ni kan dansa till oss i Holidays orkester. Fler datum kommer så håll ögonen öppna på vår spelplan!

Uppdaterat

2022-01-11

Nu har hemsidan fått sig ett litet ansiktslyft med lite nya bilder och nya färger. 

Nyhet

2021-11-23

Kan även tillägga att vi har tagit nya bilder nu också så Hemsidan kommer att uppdateras med nya bilder inom kort! ;)

Nyhet

2021-11-23

Hejsan alla Holidaysare!

Liten uppdatering gällande spelplanen! ;) Massa nya datum och mer är på kommande! ;)

Nyhet

2021-09-24

Hej alla glada!!

Precis uppdaterat hemsidan med lite ny historik, nya datum på spelplanen och även laddat upp nya H-loggan så ni kan ladda hem den till er om så önskas;)

 

 

Hemsidan uppdaterad!!

2020-05-22

Hemsidan har fått en uppdatering!

Nu finns även shoppen inlagd på hemsidan!

 

Gå in å kika på vad vi har där och varför inte lägg in en beställning?!

 

Medlemmarna är också uppdaterade så Nicklas har nu blivit Kenneth istället! Någon bild har vi inte för tillfället men nya bilder kommer tas nu i något skede i sommar så då uppdaterar vi hemsidan med nya bilder!

Nyhet

Då har vi kommit hem efter vår senaste lilla turné. Vi började i Utängensloge där vi fick en fantastisk kväll tillsammans med 300 glada dansare. Stort tack till Gunilla och Kjell för den fina servicen och Bosse och Monica för maten. Sen styrde vi Hulda ner mot strandpärlan Torne. Vi fick en fantastik trevlig kväll med 150 glada dansgäster. Stort tack till Ingrid med peronal för den fina servicen. Nu tar vi ledigt några dagar. Nu finns reportaget med oss från Kustladan Docksta när Kurt Sundin var på plats och spelade in ett program i programserien "På dans med Kurt" så in och kika på den, du hittar den under fliken videos här på hemsidan.

 Hoppas ni alla nu får en trevlig midsommar.

Danslogen

Du vet väl att vår spelplan även finns att beskåda på www.danslogen.se