Kommande spelningar med Holidays Orkester Fredag 13/5 Grorud Norge Lördag 14/5 Kungälvsparken Söndag 15/5 Lönsboda Folkets park Tisdag 17/5 M/S Cinderella

 

 

 

 

Senaste nytt!!

Nyhet

2022-05-09

Spelplanen uppdateras hela tiden, vilket vi tycker är kul. Så in och kika på vår spelplan var ni kan komma och dansa till oss i Holidays. Följ oss gärna på våra sociala medier och på Spotify för att inte missa när vi släpper nytt material. Ha de gott så länge och njut av den efterlängtade solen!!

Nyhet

2022-05-06

Stort tack till alla dansare som kom till Barva loge,stort tack till arrangören för en trevlig kväll med bra service. Nästa stopp för oss styr vi mot vårt kära grannland Norge och spelning i Grorud.

Nyhet

2022-04-18

Stort tack till arrangören och alla dansare som kom till Kristallen i Nybro! Vilken fantastisk kväll vi fick tillsammans med er. Nu tar vi lite ledig och kliver på scen igen 5 maj då kan ni dansa till oss på Barva Loge.  Ha det bra så länge och varför inte lyssna på vår nya singel"Brända lameller" När ni påtar i trädgården eller putsar på husbilen eller båten. ha de gott så länge/Holidays

Nyhet

2022-04-13

Då har vi landat hemma efter en turné, som vi började på Fryshuset i Stockolm och sedan vidare till Törringelund och som avslutades på Sundspärlan i Helsingborg. Stort tack till alla dansare och arrangörer. Nu är vi hemma några dagar innan vi sätter oss i bussen igen och rullar mot Kristallen i Nybro. Vi vill önska alla våra följare En riktig glad påsk/Holidays

Nyhet

2022-04-03

Stort tack till alla som kom till Kvarnkullen Kungälv. och dansade till oss, och för alla positiva kommentarer! Stort tack till arrangören för bra service och ett bra arrangemang. Nu är vi hemma några dagar innan vi rullar vidare ut på vägarna igen. Passa på att att gå in på våra socialamedier och följ oss där då blir vi extra glada. Kolla även in på spelplanen som uppdateras hela tiden,för att se vart vi dyker upp,och förhoppningsvis på en dansbana nära dig! På Långfredagen släpper vi i Holidays en ny singel "Brända Lameller" som släpps på Spotify och andra digitala plattformar.

Nyhet

2022-03-31

Nu har vi kommit hem efter en turné som startade i Karlstad på Hotell Gustaf Fröding och sen vidare till Ljungsbro Folkets Park & som avslutades på M/S Cinderella med två kryss ihop med Titanix. Stort tack till alla dansare och arrangörer & till Titanix för två trevliga kryssningar tillsamans. Nu är vi hemma några dagar till det åter igen är dax för oss att åka ut på vägarna igen då vi ställer in siktet på Kvarnkullen Kungälv/Holidays

Nyhet

2022-03-21

Nu har vi kommit hem efter vår tredagars turné. Stort tack till arrangörer och dansare vi mött under dessa dagar i Trollhättan, Uppsala & Bjärnum. Stort tack även till grabbarna i Hollys som vi delade scen med i Trollhättans folket park. Tack för en kul kväll tillsammans och hoppas vi kan göra om det. Nu är vi hemma några dagar innan vi sätter oss i bussen, och ger oss ut på vägarna igen.

Nyhet

2022-03-12

Nu har vi landat hemma igen efter vår tredagarsturné och tagit in alla fina kommentarer och all fin respons vi fått! Stort tack till alla dansglada gäster och till personal för tre fantastiska kvällar i Hallunda,Eringsboda Brunn & Granbacken.

 

 

2022-03-03

Ett stort tack till alla medresenärer under de tre kryssningarna på Cinderella. Och ett stort tack till våra vänner i Bob Stevens för gott samarbete och många glada skratt. Stort tack även till Danspbliken och arrangör i Ljungsbro Folkets Park för en kanonkväll. Spelpanen har blivit uppdaterad här på hemsidan så in och kika på den/Holidays

Nyhet

2022-02-21

Vilken fantastisk premiärhelg vi fick, fantastika publiksiffror både på Belganet och i Åstorp! Stort tack för det!! Vår nya singel "Är du min älskling än" har mottagits bra,kul att ni gillar den!! På Söndag 27/2 är det dax för oss i Holidays att kliva på Cinderella och köra tre kryssningar,hoppas ni hänger på!!

Nyhet

2022-02-17

Äntligen säger vi!! Dax att starta upp Hulda och komma ut och på vägarna igen. 18/2 Danshallen Belganet och 19/2 Tingvalla Åstorp. hoppas vi ses! Ni har väl inte missat vår senaste singel "Är du min älskling än" finns på digitala plattformar, så in och lyssna på den! Följ oss gärna på Facebook och Instagram för senaste nytt från bandet/Holidays

Nyhet

2022-02-16

Nu har vi uppdaterat spelplanen så in och kolla var ni kan dansa till oss i Holidays orkester. Fler datum kommer så håll ögonen öppna på vår spelplan!

Uppdaterat

2022-01-11

Nu har hemsidan fått sig ett litet ansiktslyft med lite nya bilder och nya färger. 

Nyhet

2021-11-23

Kan även tillägga att vi har tagit nya bilder nu också så Hemsidan kommer att uppdateras med nya bilder inom kort! ;)

Nyhet

2021-11-23

Hejsan alla Holidaysare!

Liten uppdatering gällande spelplanen! ;) Massa nya datum och mer är på kommande! ;)

Nyhet

2021-09-24

Hej alla glada!!

Precis uppdaterat hemsidan med lite ny historik, nya datum på spelplanen och även laddat upp nya H-loggan så ni kan ladda hem den till er om så önskas;)

 

 

Hemsidan uppdaterad!!

2020-05-22

Hemsidan har fått en uppdatering!

Nu finns även shoppen inlagd på hemsidan!

 

Gå in å kika på vad vi har där och varför inte lägg in en beställning?!

 

Medlemmarna är också uppdaterade så Nicklas har nu blivit Kenneth istället! Någon bild har vi inte för tillfället men nya bilder kommer tas nu i något skede i sommar så då uppdaterar vi hemsidan med nya bilder!

Danslogen

Du vet väl att vår spelplan även finns att beskåda på www.danslogen.se